Nieuw bedrijf Trinzo besteedt aandacht aan leefstijlverandering

RIJSSEN - Rijssen heeft er een uniek samenwerkingsverband bij met de naam Trinzo. Het bedrijf begeleidt mensen met lichamelijke en mentale klachten bij het verbeteren van gezondheid en welzijn. Daarbij richt zij zich op drie belangrijke aspecten, namelijk beweging, voeding en het psychologische aspect van een veranderingsproces.

Uit onderzoek blijkt dat een proces van afvallen en verandering van leefstijl het beste resultaat oplevert als aan deze drie essentiële pijlers aandacht wordt besteed. Dit wordt gedaan door een diëtist, personal trainer/fysiotherapeut en psycholoog.

Karin ter Halle (diëtist) en Annette Bouwhuis (psychologe) merkten in hun werk dat voor sommige cliënten een totaalaanpak onmisbaar is voor positieve resultaten op de lange termijn. Daarom hebben zij besloten om een samenwerkingsverband aan te gaan onder de naam Trinzo. Zij bieden professionele zorg op maat. Dit betekent dat de behandeling aansluit bij de persoonlijke gezondheidsklachten en persoonlijke doelen.

Bij gezondheidsklachten valt te denken aan diabetes, overgewicht/obesitas, COPD, met eventuele comorbiditeiten, vermoeidheid, stress, onverklaarde lichamelijke klachten (hoofdpijn) en indien er sprake is van bijvoorbeeld een burn-out, oververmoeidheid, depressieve gevoelens en lichte eetproblemen. Bij doelen kan gedacht worden aan verminderen van gewicht, verminderen van fysieke klachten, verminderen van medicijngebruik en energieker voelen.

Twee programma's
Trinzo biedt twee programma's aan, een 'basis'programma waarbij je gedurende drie maanden begeleiding krijgt van de diëtiste, psychologe en personal trainer/fysiotherapeut, en een programma 'extra' waarbij de begeleiding zes maanden duurt. Voor de exacte inhoud van de behandeling, kunnen belangstellenden op de website kijken.

Een deel van de kosten worden vergoed door uw zorgverzekeraar, dit is afhankelijk van uw basisverzekering en uw aanvullende polis. Informeer hierover bij Trinzo en uw zorgverzekeraar. Voor diegenen die qua financiën op bijstandsniveau leven zijn er subsidiemogelijkheden.

Neem ook een kijkje op de website.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox