Adee Keukens bestaat 15 jaar

door DB Keukengroep

RIJSSEN - Keukens leveren met de juiste aandacht. Het is Adee Keukens toevertrouwd. Het keukenbedrijf, onderdeel van DB Keuken Groep, viert haar 15-jarig bestaan.

Klantgerichtheid is bij ons de pijler waar we op draaien. Die inspanning vragen we van elke medewerker zodat we onze pluspunten kunnen blijven waarmaken," vertelt vestigingsleider Erjan de Bruin.
Als onderdeel van DB Keuken Groep profiteert Adee Keukens van inkoopvoordeel, en dat merkt de klant aan de lage prijsstelling. Klantgerichtheid is een ander pluspunt, dat staat voorop tijdens elke fase die een bestelde keuken doorloopt. Vanaf de ontvangst in de showroom, tot en met de nazorg. Hier telt de tijd niet als verkopers hun klanten adviseren. "Klantgerichtheid is net zo belangrijk vóór de aankoop van een keuken als erna. Onze medewerkers willen klanten enthousiast maken met een keuken en perfecte montage. Daarnaast is het ons streven om zo goed mogelijk onze afspraken na te komen en de beste nazorg te bieden. "Klanten waarderen onze aanpak, dat is onder meer te zien aan de hoge klanttevredenheidscijfers op internet. Lokaal ondervinden we hier ook de positieve gevolgen van. We hebben onderzoek gedaan naar de naamsbekendheid in Rijssen. Hieruit bleek dat Adee Keukens één van de top 3 keukenzaken is. Daarbij noemden deelnemers Adee Keukens opvallend vaak als dé nummer 1." De komende jaren legt het bedrijf zich verder toe op het leveren van kwaliteitskeukens en op de kwaliteit van montage en nazorg. "De montage van keukens doen we bij Adee keukens in eigen beheer. Zo is elke klant verzekerd van perfecte montage en garantie," vertelt Erjan.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox