Najaarsrit klassieke auto's van MAC de Holterberg

HOLTEN -  Ieder jaar houdt MAC de Holterberg een najaarsrit voor klassieke auto's. De ritten worden door leden van de club samengesteld.Vorig jaar was er een rit in oostelijke richting, dit jaar gaat de rit op zondag 8 oktober in zuid-westelijke richting.

Vanaf 10.30 uur kunnen belangstellenden zich in het clubhuis 't Stuurhuus aan de Beusebergerweg 37 inschrijven. De rit begint om 11.00 uur. Bij inschrijving ontvangen deelnemers een route en een kopje koffie of thee. De overige consumpties tijdens de rit zijn voor eigen rekening.De rit heeft een lengte van ongeveer 125 kilometer en leidt de deelnemers over voornamelijk kleine binnenwegen. Tijdens de rit wordt een keer de IJssel met een pontje overgestoken.

Museum
Enkele kilometers voor de lunchpauze kan een bezoek gebracht worden aan het A-Ford museum in Beekbergen. De kosten bedragen 2,50 euro. Bij een eetcafé in Lieren kan een lunch besteld worden. Na de lunchpauze wordt de route vervolgd in de richting van Holten. Het eindpunt is een restaurant, waar nog even nagepraat en eventueel een hapje gegeten kan worden.

Leden van MAC de Holterberg betalen 10 euro per equipe (auto). Voor niet-leden bedragen de kosten 12 euro. Meer informatie over de club staat op de website.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox