Feestelijk jubileumconcert van het koor Enjoy

door koor Enjoy

MARKELO -  Enjoy sluit haar tienjarig jubileumjaar af met een feestelijk concert in de Martinuskerk in Markelo op vrijdag 6 oktober. Bezoekers zullen op deze avond zowel oud als nieuw repertoire horen. Daarnaast wordt er meegewerkt door The Ballad Singers uit Borculo, Wietske en Annemiek Veneberg en Dansschool eMotions.

The Ballad Singers is een gospelgroep uit Borculo en omstreken. Het genre is populair en bestaat uit Nederlandstalig en Engelstalig werk. De groep bestaat uit zangeressen, zanger-gitaristen, een basgitarist, een toetsenist, een drummer en een zanger-geluidstechnicus. Voor Enjoy een prachtige uitdaging om samen met hen op te treden."Wietske en Annemiek Veneberg uit Wierden hebben al eerder met Enjoy samen opgetreden," aldus de organisatie. "Dit keer zullen zij ook iets uit hun eigen repertoire laten horen.""Dansschool eMotions is alom bekend in Markelo. Een gezamenlijk optreden met Enjoy is echter nieuw en we zijn dan ook echt blij met deze verrassende combinatie," zegt de organisatie. "Het belooft een heel verrassende avond te worden met een gevarieerd muzikaal aanbod."

Binnenlopen kan vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur start het concert. Na afloop is er een hapje en drankje. De toegang is gratis. Een vrije gift wordt gewaardeerd.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox