Wereldwinkel Holten aanwezig bij de streekmarkt

HOLTEN - Ook dit jaar is Wereldwinkel Holten aanwezig op de streek- en duurzaamheidsmarkt in Holten. Deze markt, welke georganiseerd wordt door Duurzaam Holten wordt gehouden op de Smidsbelt op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 16.00 uur.

In de kraam van de Wereldwinkel deze keer speciale aandacht voor Aziatisch koken. Duurzame en verantwoorde producten om (h)eerlijke maaltijden te bereiden, van rijst, noedels en wok-sauzen tot complete wok-pakketten. Deze pakketten zijn tijdens de markt extra scherp geprijsd en er worden tevens enkele pakketten verloot.

Vooruitblikken
Daarnaast blikken wij alvast vooruit naar Kerst. Bij de Wereldwinkel zijn ook kerstpakketten te bestellen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten pakketten en is volledig maatschappelijk verantwoord. Kom alvast kijken en laat u inspireren.

Cadeauwinkel
De winkel, in het Kulturhus, is tijdens de markt ook gewoon open. Wereldwinkel Holten in dé fairtrade cadeauwinkel, voor elke portemonnee en alle leeftijden. Alle artikelen zijn fairtrade, de leveranciers uit de diverse ontwikkelingslanden zijn op deze manier van een afzetmarkt en inkomen.

Meer informatie over de Wereldwinkel, de producten en eerlijke handel is te vinden op de website. 

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox