Meester Kruizinga in de race voor titel leraar van het jaar

RIJSSEN - Meester Harold Kruizinga van SBO 'Elimschool' in Rijssen is genomineerd voor 'leraar van het jaar 2017' in de categorie speciaal onderwijs / voortgezet speciaal onderwijs.

Meester Kruizinga werd – namens de hele klas – aangemeld voor deze verkiezing door leerling Dylan. Hierna werd hij door een jury tot één van de drie finalisten verkozen. Vervolg Meester Kruizinga mag zich binnenkort presenteren voor een vakjury. Na een mediatraining zal hij een korte presentatie en een interview geven. Op zaterdag 7 oktober, tijdens het Lerarencongres, wordt de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt. Hier zal meester Kruizinga mét een heel aantal supporters natuurlijk bij aanwezig zijn. Over 'leraar van het jaar'.

Sinds 1999
De verkiezing Leraar van het Jaar is een initiatief van de Onderwijscoöperatie en wordt sinds 1999 georganiseerd. Elk jaar kunnen leerlingen, ouders, schoolleiders en leraren hun favoriete leraar opgeven. De Leraren van het Jaar zijn een jaar lang het gezicht van de beroepsgroep binnen hun sector. Zij krijgen een podium om hun inspiratie en passie uit te dragen en te delen met de rest van lesgevend Nederland.

Meer informatie over de Elimschool is te vinden op de website.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox