Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl


Jaarlijkse Fancy Fair bij de Markelose Martinuskerk

door de Martinuskerk

MARKELO - De Martinuskerk aan het Kerkplein 41 houdt op zaterdag 16 september weer de jaarlijkse Fancy Fair op het plein rond de kerk.

"Het kerkplein zal daarvoor weer gezellig worden ingericht met een groot aantal marktkramen, waarop een keur aan mooie huishoudelijke artikelen, schilderijen en accessoires sfeervol uitgestald staan," zegt de organisatie. "Maar ook voor kleine courante meubels, leuke kleding, speelgoed of en mooi bloemstukje kunnen bezoekers er die zaterdag terecht."

In de Martinushof biedt de inmiddels befaamde boekenmarkt bezoekers weer een breed aanbod van de meest uiteenlopende boeken, tijdschriften en cd's.

Traditiegetrouw zal er ook weer een veiling gehouden worden. Dit jaar onder andere met verschillende mooie en unieke veilingstukken, waarop men vanaf 11.15 uur kan bieden onder de bezielende leiding van onze veilingmeester. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Op het terras voor de Martinushof kunt u gezellig bijpraten en genieten van een kop koffie, naar wens gecombineerd met een plak cake, een lekker stuk taart of een heerlijke oliebol, terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen. "Kortom, genoeg reden om zaterdag vrij te houden in de agenda voor een bezoek aan de Fancy Fair," aldus de organisatie. "Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom.

reageer als eerste
Meer berichten