Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl


De tienersoos 'So What ?!' begint weer in Holten

door ViaVie Welzijn

HOLTEN - Ook in het najaar van 2017 houdt tienersoos 'So What?!', onderdeel van ViaVie Welzijn, weer hilarische, gekke, spannende en vooral gezellige avonden.

De tienersoos is een soos voor alle tieners van 11 tot en met 13 jaar en wordt elke vrijdag van 19.00 tot 21.00 gehouden in de kelder van het Kulturhus in Holten. Iedere avond staat er weer een andere activiteit op het programma, waarvan de organisatie in handen is van een enthousiaste groep van vrijwilligers. Bezoekers betalen hier 1 euro entree voor.

Het programma start op vrijdagavond 15 september met een After Summer Casinoavond. De zomer mag dan voorbij zijn, bij de tienersoos begint het pas! Vrijdag 22 september gaan we het bos in en spelen we het welbekende spel Levend Stratego, en op de laatst vrijdag van de maand staat er een sportavond op het programma.De tienersoosavonden staan onder begeleiding van jongerenwerker Patricia van Erven, die samen met een enthousiaste groep vrijwilligers van 16 tot en met 24 jaar de avonden voorbereidt en uitvoert.

Voor meer informatie en/of vragen over de tienersoos kunt u contact op nemen met Patricia van Erven bij ViaVie Welzijn via 0548- 36 27 55 of mail naar vanerven@viaviewelzijn.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website.


 

reageer als eerste
Meer berichten