Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl

Nationale Sportweek bij Snorrewind

De Nationale Sportweek is een landelijk initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De sportweek vindt plaats van zaterdag 9 tot en met zondag 17 september.

MARKELO - Deze week richt de aandacht nog eens extra op hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs opnieuw hun deuren openen: het sportseizoen gaat weer beginnen.


Daarom wordt tijdens de Sportweek in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen gevierd. Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties.

Manege en groepsaccommodatie Snorrewind steunt dit initiatief van harte door een aantal leuke activiteiten te houden. Geïnteresseerden kunnen vooraf inschrijven voor een gratis introductieles paardrijden tijdens de open dag op zaterdag 16 september.

Gedurende de landelijke Albert Heijn Sportactie kunnen zegels gespaard worden om gratis te sporten. Deze kunnen ook ingeleverd worden bij Manege Snorrewind. Met deze spaarzegels kunnen mensen met een beperking ook een les volgen bij Snorrewind via de Stichting Paardrijden Gehandicapten.

Kleuractie
Voor kinderen op de basisscholen uit de omgeving is er een kleuractie, waarbij een gratis introductiepaardrijles met rondleiding voor een hele klas te winnen is. De ingekleurde tekeningen kunnen ingeleverd worden tot en met 16 september. Wanneer de kinderen de kleurplaat tijdens de open dag inleveren, ontvangen ze een kortingsbon voor les. Deze korting is alleen geldig voor geïnteresseerden die nog niet bij Snorrewind paardrijden.

De kleurplaat is te downloaden op

snorrewind.nl/kleurplaat

reageer als eerste
Meer berichten