Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl

Javier Guzman met Ga-Bie-Jer in het Kulturhus Holten

Foto: Chloé Leenheer

HOLTEN - Cabaretier en standup-comedian Javier Guzman geeft op vrijdag 15 september om 20.00 uur een voorstelling in het Kulturhus. De titel van de voorstelling is Ga-Bie-Jer.

"Wellicht kennen mensen Javier Guzman van Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference, " aldus de theatercommissie. "Maar durven zij ook te zeggen of zij hem écht kennen? En hoe wordt zijn naam eigenlijk uitgesproken?" In de voorstelling stelt de cabaretier zich opnieuw voor. "Netjes en keurig, zoals het hoort. Hij laat zien dat hij eigenlijk heel beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, juist hij de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk een keer rustig blijft. In Ga-Bie-Jer gaat het niet om zomaar schreeuwen. Javier zal genuanceerd blijven en verhelderend de problemen duiden," laat de theatercommissie weten. "Wij verwachten dat het een typische Guzman-avond wordt, waarin hij het Holtense publiek meevoert langs zijn belevenissen, ergernissen en ervaringen," aldus de theatercommissie.

Laatste kaarten
Tickets kosten 18,50 euro. Bestellen van de laatste kaarten kan bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden of via de website

Foto: Chloé Leenheer

reageer als eerste
Meer berichten