Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl


Hayko viert tienjarig bestaan

door Hayko Schoen- en Sleutelservice

RIJSSEN - "Sinds wij in 2007 de schoenmakerij aan De Krans 18a overnamen en compleet moderniseerden zijn wij uitgegroeid tot de kwaliteitsschoenmaker in Rijssen en omgeving," zegt de enthousiaste eigenaar Hayko.

Hayko's persoonlijke jubileum is volgend jaar: dan is hij 25 jaar gecertificeerd meesterschoenmaker. "Al vanaf 1994 beoefen ik dit vak met veel passie, eerder in Almelo en sinds tien jaar dus in Rijssen. Het is plezierig dat ook in Rijssen de mensen een trouw en uitermate vriendelijk karakter hebben."

De zaak ademt de sfeer van een traditionele schoenmakerij. ''Naast reparaties aan schoenen, laarzen en andere lederwaren bent u bij ons aan het juiste adres voor een sleutelservice,'' aldus Hayko. "Verder zijn er in de zaak vele fournituren verkrijgbaar, waaronder diverse onderhoudsartikelen voor leer, een breed assortiment aan schoencrèmes, schoenveters, verschillende inlegzooltjes en lederwaren zoals riemen en portemonnees. ''Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, persoonlijk advies en een goede service," vervolgt Hayko. "Daarnaast streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van onze service en een hoge klanttevredenheid."

Inwoners uit de regio die nog niet eerder in de gelegenheid waren onze schoenmakerij te bezoeken, zijn van harte welkom om eens kennis te komen maken. ''Een goede gelegenheid hiervoor is onze jubileumactie, want gedurende de gehele maand september krijgen alle klanten 10 procent korting op alle reparaties," vertelt Hayko. ''Kortom, we hopen u spoedig bij ons te mogen verwelkomen."

reageer als eerste
Meer berichten