Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl

Bruidsbeurs door 2impressu met diverse modeshows

door 2impressu

MARKELO - 2impressu bruids- en gelegenheidskleding houdt op zaterdag 14 oktober een bruidsbeurs bij De Kroon aan de Taets van Amerongenstraat 15.

Van 14.00 uur tot en met 22.00 uur is er op deze beurs van alles te zien.Hoogtepunt zijn de diverse modeshows zijn die gedurende de dag worden gehouden. Hierin zullen wij de nieuwste collectie bruids- en gelegenheidskleding showen, maar denk ook aan bruidskinderen en mooie accessoires."Als je gaat trouwen wil je alles zo goed mogelijk geregeld hebben en daarvoor organiseren wij deze bruidsbeurs. Er werken ontzettend veel ondernemers aan mee die allemaal met veel passie in hun branche aan het werk zin, precies zoals wij dat zelf ook telkens weer doen." aldus 2impressu.

Deelnemende ondernemers zijn De Kroon, kapper Hairtouch, fotografe Sonja Oude Smeijers, Snijders Fotografen, bruidstaarten Cato, Marcel's ballonnendecoratie, Hospers hoeden, Juwelier Kranenberg en Bomedo, Catering door Anders, bloemist De Postkamer en beautyboerderij Schipbeek. Naast deze beurs staat 2impressu op woensdag 20 september bij de Bruidsbeurs bij 't Brodshoes in Rijssen.

Meer informatie is te vinden op de website.

reageer als eerste
Meer berichten