Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl


KWF kankerbestrijding is op zoek naar collectanten

In de eerste volle week van september, van 4 tot en met 9 september, wordt in Holten weer de jaarlijkse collecte voor KWF Kankerbestrijding gehouden.

HOLTEN - "En zoals bij veel collectes voor goede doelen zijn de collectanten van essentieel belang," zegt een woordvoerder van de Holtense afdeling. "Je komt als organisatie altijd mensen tekort.
Ook bij onze afdeling van KWF Kankerbestrijding is dat een probleem."

Daarom is de lokale afdeling van de organisatie op zoek naar collectanten voor diverse wijken. Dit zijn: Boerendanssteeg, Heideweg, Haalmansweg – Mr. Bosweg - Kosmansweg – Flisweg, appartement Diessenplas en Ericaweg – Motieweg – Blikkertsweg.

"Ook kunnen er door ziekte of vakantie vaste collectanten afvallen. Hiervoor zijn dan weer extra vrijwilligers nodig," aldus de woordvoerder.

Aanmelden

Belangstellenden die mee willen helpen door in een bepaalde wijk te collecteren, kunnen contact opnemen met Diana Scheperman via 0548-366609, Ria Mollink via 0548-366066 of Truus Hulsman via 0548 - 361190.

Aanmelden kan eveneens via de Facebookpagina van de Holtense afdeling van KWF of op de landelijke website van de organisatie door op het kopje 'Help jij ons?' te klikken.

kwf.nl

reageer als eerste
Meer berichten