Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl


After Summer Festival: Twee dagen vol gezelligheid

RIJSSEN - De organisatie van het After Summer Festival houdt dit jaar voor de eerste keer een tweedaags festival voor alle Rijssenaren en belangstellenden uit omliggende gemeenten. Het festival vindt plaats op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september.

Op de vrijdag is er voor jongeren, net als de voorgaande jaren, The AftersummerParty. Dit jaar heeft de organisatie 3FM DJ Domien Verschuuren weten te strikken voor een optreden. Op zaterdag geeft de Top 2000 Live band een optreden met muziek uit de bekende ranglijst.

Bedrijvenuurtje

Voorafgaand aan het optreden van de Top2000 Live band is er een bedrijvenuurtje met een barbecue voor alle sponsoren.

"Het aantal sponsoren is inmiddels gestegen naar meer dan veertig bedrijven, maar daar komen wekelijks nog bedrijven bij," aldus voorzitter Roelofs.
"Het gaat dan om zowel financiële als materiële bijdragen. De welwillendheid bij de bedrijven om iets bij te dragen is groot Met het bedrijvenuurtje willen we graag wat terugdoen voor de bedrijven."

Het bedrijvenuurtje begint om 17.00 uur. Vanaf 19.00 is de tent ook geopend voor de overige bezoekers. De locatie van het festival is de Keizerdijk in Rijssen, ofwel 'Halfweg Holt'n'.

Ook voor andere belangstellenden is het mogelijk om aanwezig te zijn bij het bedrijvenuurtje. De kaarten kosten bedragen 18,50 euro per persoon. De kaarten zijn te bestellen via de website van het festival:

www.aftersummerfestival.nl.

1 reactie
Meer berichten