Logo rijssen-holtensnieuwsblad.nl


Rijssense brandweer is op zoek naar nieuwe collega's

RIJSSEN - "Kazerne Rijssen maakt deel uit van Brandweer Twente en neemt hier een belangrijke positie in," aldus een woordvoerder.  "Dit komt mede door de inzetbaarheid van de Rijssense brandweermannen binnen vrijwel alle aanwezige disciplines. Hierbij valt te denken aan de tankautospuit en hoogwerker, het groot watertransportsysteem, een specialistisch bosbrandbestrijdingsvoertuig vanaf 2018 en een meetploeg gevaarlijke stoffen. Het korps bestaat al 158 jaar uit gedreven en professionele vrijwilligers."

Plek
Momenteel is er plek voor een aantal nieuwe vrijwilligers. De woordvoerder geeft aan dat er wel enkele eisen zijn. "De nieuwe collega's zijn bereid de handen uit de mouwen te steken en iets te betekenen voor de medemens. Daarnaast heeft wonen en werken in Rijssen de voorkeur van het brandweerkorps."

Aanmelden
Voor meer informatie kun belangstellenden contact opnemen met de Kazerne Coördinator Henk Manenschijn door te bellen naar 06 13 009 410. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Rijssense brandweer door het sollicitatieformulier in te vullen op de website van Brandweer Twente

reageer als eerste
Meer berichten