Herstart Bijbellezingen Jeruël, periode 18 juni - 23 juli

In Jeruël Rijssen aan de Van Heekstraat 40 in Rijssen wordt op de vrijdagavonden van 18 juni tot en met 23 juli nieuwe Bijbelstudies gehouden.

De Bijbelstudies met nieuwe opzet gaan over de Jakobusbrief en worden om de twee weken om 19.00 uur gehouden. Bijbelstudieleider Wim ten Hove.

De inleiding op de Jakobusbrief staat op de site van Jeruël. Twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst wordt een nieuwe Bijbelstudie geplaatst. Dit is een powerpoint, die ook gepresenteerd wordt op de avond zelf, maar dan in een bijeenkomst met gesprek. Elke Bijbelstudie behandelt tien verzen.

Bijbelstudies traditionele Bijbelkring om 20.00 uur. Deze worden ook om de twee weken gehouden, met steeds een wisselende spreker; de spreker bepaalt zelf het onderwerp en Bijbelgedeelte.

Toegang gratis

Dat geldt voor elke vrijdagavondstudie. Er is koffie en thee.

Aanwezig zijn bij de Bijbelstudie of Bijbelkring? Via de site van Jeruël kun je je aanmelden. Nog steeds geldt dat er niet meer dan twintig bezoekers aanwezig mogen zijn. De zaal Jeruël bevindt zich achter de woning aan de Holterstraatweg 125.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden