Fleur samen de straat op

Rijssen-Holten - Vanwege omzien naar elkaar roept BuurtKracht de inwoners van Rijssen en Holten op om in de tuin of balkon in de eigen straat samen wat kleur te brengen.

Het mooie lenteweer begint eraan te komen. Voor veel mensen tijd om de boel buiten in de tuin of op het balkon op te fleuren. Van kleur worden de meeste mensen immers blij. En blijdschap is iets wat iedereen in deze tijden wel extra kan gebruiken! BuurtKracht wil hier graag een bijdrage aan leveren, door een tray bloeiende plantjes aan te bieden aan de inwoners die samen met de buren wat kleur in de straat aan willen brengen. In samenwerking met Welkoop Rijssen kan er per adres kosteloos een tray voorjaarsplanten aangevraagd worden. Aan de eigen tuin kan wat kleur gegeven worden, maar door ook wat plantjes bij de buurvrouw of –man te poten, kan er gezamenlijk genoten worden van kleurrijke, bloeiende bloemen in de straat.

Aanmelden voor de voorjaarsactie van BuurtKracht kan tot en met woensdag 19 mei, door een aanmeldingsformulier in te vullen op www.buurtkrachtrijssen-holten.nl. Aanmelden via de website biedt geen garantie op een bloementray. Na 19 mei worden er bevestigingen via de mail verstuurd, met daarin meer informatie over het afhalen (dit zal plaatsvinden op donderdag 27 mei).

Meer informatie over de voorjaarsactie van BuurtKracht, kan er contact opgenomen worden met ViaVie Welzijn: 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden