Foto: Pixabay

Verras je moeder met heerlijk ontbijt

RIJSSEN – Verdient jouw moeder een heerlijk ontbijt, complete make-over of prachtige bos bloemen? Laat in een reactie op de Facebookpagina van WinkeleninRijssen weten waarom jij zo’n fantastische moeder hebt en wie weet mag je haar verrassen!

Tot 6 mei maak je kans op één van de 10 Moederdag ontbijtjes, 2 complete Moederdag Make-Overs of 6 bossen bloemen. Laat via de posts op de Facebookpagina WinkeleninRijssen in een reactie weten waarom juist jóuw moeder dit verdient! Heeft je moeder ook Facebook? ...dan is het het heel leuk als je haar tagt. Uitereaard vindt men delen fijn!

Op donderdag 6 mei maakt men de winnaars bekend.

Win een Moederdagontbijt

Men verloot tien heerlijke Moederdagontbijtjes, vijf van Bakker Meinders en vijf van Bakkerij van Otten, voor twee personen.

Vijfmaal een ontbijtmand van Meinders De Echte Bakker met diverse soorten broodjes en vleeswaren, kaas, een gekookt ei en zoet beleg. Echte boter, suiker, thermoskan met koffie/ thee en jus d’orange. Als dessert een luxe gevuld koffiebroodje en vers fruit. Een bloemetje en een doosje bonbons.
Vijfmaal een krantje, croissantje deluxe van Bakkerij Van Otten: ochtendblad met een vers ontbijt. Verse koffie, diverse soorten thee, en jus d'orange. koffiemelk en suiker. Verschillende croissantjes en broodjes en een krentenbol. Als beleg Serranoham, ham, brie, kaas, 2 soorten jam, 2 soorten hagelslag, een gekookt eitje, zout en boter.

Win een complete Moederdag make-over

Men verloot ook twee metamorfoses met een complete outfit bij een kledingwinkel naar keuze en advies en haarstyling bij een kapper naar keuze!

Gun jij je moeder een hele nieuwe look? Laat het dan in een reactie weten waarom jouw moeder dit moet winnen, en bij welke winkel en kapper zij in het nieuw gestoken moet worden.

Voorwaarde is wel dat zowel de kapper als kledingwinkel lid moet zijn van ondernemersvereniging HABI. Je vindt de complete lijst op: www.winkeleninrijssen.nl.

Win een bos bloemen voor jouw moeder!

Men verloot zes bossen bloemen voor Moederdag! Tweemaal een bos bloemen van Bloemsierkunst van den Berg , tweemaal een bos bloemen van Lohuis Bloemen, en tweemaal een bos bloemen van Ricks Bloemen.

Waarom verdient jouw moeder een bos bloemen voor moederdag? Laat het weten en wie weet kun jij je moeder verrassen met een fleurige attentie.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden