Foto:
Zakelijk

Laadpaal Twente wordt Laadpaal Today en groeit uit tot landelijke speler

Rijssen - De vraag naar elektrisch rijden blijft stijgen. De bedrijven die laadpalen verkopen voor elektrische auto’s groeien dan ook als paddenstoelen uit de grond. Met hun bedrijf Laadpaal Twente sprongen Rijssenaren Arjen ten Hove en Robert-Jan van der Schee begin 2020 al in op deze trend. En dat bleek een goede keuze. Inmiddels is Laadpaal Twente omgedoopt tot Laadpaal Today, met de missie om heel Nederland groen(er) te maken. Ook is sinds april 2021 een derde teamlid werkzaam: Matthijs Ballast.

Ten Hove is gespecialiseerd in de technische en elektronische kant van het installeren van laadpalen. Van der Schee zorgt voor het grondwerk dat verricht moet worden om de palen te plaatsen. En Ballast trekt sinds kort commercieel de kar.

Groeiend klantenaantal, particulier en zakelijkInmiddels zijn op tientallen plekken in Overijssel, en daarbuiten, al laadpalen van Laadpaal Today te vinden. “Op de parkeerplaats van Allure Bouw bijvoorbeeld, maar ook bij Harmeling Interieurs, Drukkerij Van den Bosch & Fikkert, de Van Buuren Groep, Graf Holland, Brndz en tété Groothandelsbedrijven. Deze bedrijven leveren met hun zakelijke laadpalen al een bijdrage aan het milieu én aan de directe omgeving. En ook onze particuliere klanten - die hun elektrische auto thuis aan hun éigen laadpaal kunnen opladen - zijn niet meer op een paar handen te tellen”, vertelt Ballast.

Een persoonlijke aanpak

Het succes van Laadpaal Today is wellicht te verklaren door het feit dat de heren het nét even anders doen dan andere, voornamelijk grote aanbieders. Ze hebben namelijk een persoonlijke aanpak. Bewust, want wie voor thuis of op de zaak een laadpaal zoekt komt (online) bijna om in de mogelijkheden. “Daarom is bij ons persoonlijk advies de eerste stap. Altijd. Ook wordt iedere order door ons zelf geïnstalleerd”, zegt Ballast. “We laten zelfs de stoep schoongeveegd achter - dat vinden we niet meer dan normaal. Zo gaan klanten met goede energie op weg zónder dat ze er zelf te veel omkijken naar hebben. Dat gemak, dát is precies waar we bij Laadpaal Today voor staan. En dat is ook de visie waarmee we de komende jaren nog veel groter hopen te groeien.”

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden