Foto:

Rode Kruis zoekt collectanten

Wie heeft in de week van 13 tot en met 19 juni wat vrije tijd over? Help dan het Rode Kruis bij jou in de buurt door te collecteren. Dat kan door in de wijk met een collectebus, op een coronaproofmanier, langs de deuren te gaan, maar ook door digitaal te collecteren vanuit je luie stoel.

Men is in Rijssen-Holten op zoek naar: één collectecoördinator die het geheel aanstuurt; Diverse wijkcoördinatoren die een aantal collectanten per wijk aansturen; Collectanten die langs de deuren gaan of digitaal willen collecteren voor het goede doel.

Waarom collecteert het Rode Kruis? Als collectant haal je geld op voor de activiteiten van het Rode Kruis bij jou in de regio. Dankzij jou kan het Rode Kruis GGD’s en ziekenhuizen blijven ondersteunen, worden bij evacuaties in Nederland slachtoffers opgevangen en worden voedselpakketten en boodschappenkaarten uitgedeeld aan mensen die dat nodig hebben.

Vooral in deze coronatijd wordt er veel ondersteuning van vrijwilligers gevraagd: bij test- en vaccinatielocaties, in ziekenhuizen, op logistiek niveau en bij het vervoer van mindervalide personen naar bijvoorbeeld een priklocatie of huisarts. Door giften en donaties kunnen wij deze ondersteuning blijven bieden, niet alleen in Twente maar in heel Nederland!

Meer informatie over één van deze functies? Neem dan contact op met het Rode Kruis locatie Rijssen.

Stuur een mail naar info.rijssen@rodekruis.nl t.a.v. Ruben Ligtenberg

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden