Foto:

Oranjevereniging Rijssen schenkt alle Rijssense basisscholieren Oranje rugtas

Rijssen - Na een hele spannende laatste ronde heeft de Oranjevereniging Rijssen als cultureel goed doel van Businessclub de Tijd een cheque mogen ontvangen van 2.500 euro.

Maatschappelijke inzet

Elk jaar zet de Oranjevereniging Rijssen zich in voor een maatschappelijk doel, in 2020 zijn de bestuursleden op bezoek gegaan bij bewoners van verzorgingshuizen en hebben daar Oranje petit fourtjes aangeboden.

Dit jaar wilde ze zich inzetten voor de jeugd. De spelletjes tijdens Koningsdag zijn komen te vervallen en we wilden toch iets voor de jeugd doen met de cheque die we hebben mogen ontvangen van Businessclub de Tijd.

Rugzakjes

23 april was het moment dat we op de Klim-Op school welkom waren voor het officieel ontvangen van de cheque door Jan Willem ter Harmsel, maar nog belangrijker voor het uitdelen van de eerste rugzakjes. Deze twee jonge leerlingen hebben van Olav Roeterdink de allereerste rugzakjes mogen ontvangen. Deze en volgende week zullen alle Rijssense basisschool leerlingen via hun school een rugzakje ontvangen.

Mocht je geen rugzakje hebben ontvangen, gelukkig hebben we enkele op reserve. Deze mogen afgehaald worden bij In Person (Enterstraat 9a) in Rijssen.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden