Toekenning predicaat Hofleverancier aan Roelofs & Haase Holding BV Rijssen

Rijssen - In verband met het 100-jarig bestaan van Roelofs en Haase Holding B.V. in Rijssen heeft de Koning besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ toe te kennen aan dit bedrijf.

Het familiebedrijf werd in maart 1921 opgericht door de compagnonsBerend-Jan Roelofs en Jan Haase onder de naam ‘Firma Roelofs en Haase’ enmaakte in de eeuw sinds de oprichting een gestage groei door. Van een timmerwerkplaats waar op ambachtelijke wijze kozijnen en houtconstructieswerden gemaakt ontwikkelde Roelofs en Haase zich tot een volwaardig bouwbedrijf en projectontwikkelaar. Het bedrijf realiseerde tal van woningen, scholen, woonzorgcentra en kerken en wordt tegenwoordig bestuurd door de vierde generatie, Nico Haase.

Een eeuw hard werken wordt nu bekroond door de toekenning van het Predicaat. Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. De Commissaris van de Koning inde provincie Overijssel, de heer ir. Andries Heidema, reikte het predicaat uit tijdens een bijeenkomst bij het bedrijf in Rijssen op 23 april. Vanwege de coronamaatregelen vindt deze uitreiking in een besloten kring plaats.

Burgemeester Arco Hofland: “Ik ben heel blij met deze koninklijke erkenningvoor een van onze vooraanstaande bedrijven, een organisatie om trots op te zijn. Mijn hartelijke felicitaties voor de familie Haase en alle medewerkers van het bedrijf, ook voor de toekomst veel succes gewenst.”

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden