Foto: Pixabay

Grote Rijssense online Koningsdag show en quiz

Rijssen - Het wordt een avondvullend programma vol met entertainment, show, muziek, filmpjes en diverse quizrondes..Dat alles geheel in oranje sferen..Van 20:00 tot 23:00 uur kan men samen online Koningsdag 2021 vieren..

Men blikt terug op de Oranjedagen van de afgelopen jaren en gaat daarnaast in gesprek met de mensen die de Oranjedagen keer op keer tot een succes maken.

Wat is #Koningsdag zonder een goede borrel? Men zou de Oranjevereniging niet zijn als men daar niet aan had gedacht. Zo is het mogelijk voor tijdens deze avond ook een heerlijke borrelbox te bestellen vol met lekkers van Luke’s Gastrobar & Lounge.

Maar er is meer! Zo heeft men dit jaar een limited-edition #Oranjebitter uitgebracht in samenwerking met Spekhorst. Van deze unieke uitgave zijn slechts honderd stuks beschikbaar.

Het bekijken van deze livestream is geheel #gratis. Wil je meespelen met de quiz en kans maken op super gave prijzen koop dan snel je tickets via: https://bit.ly/2PYa1BS. Via deze link kan men ook de borrelboxen en de limited-edition Oranjebitter bestellen.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden