Foto:

Bestel Rijssense hartjes en steun Marianne van Kimon

Rijssen - In de samenleving van Guinee-Bissau (West-Afrika) vormen de gehandicapte kinderen een verborgen probleem. Familie schaamt zich vaak voor een gehandicapt kind en niet zelden wordt het verborgen gehouden of laat men het zelfs verdwijnen.

Kimon richt zich op de zorg voor deze gehandicapte kinderen. Waar zij werken is helemaal geen hulpverlening op dit gebied. Fysiek en mentaal minderbedeelde kinderen worden geholpen in hun noden. Ook worden ze bekend gemaakt met het evangelie en de liefde van Christus. Helpt u mee door deze kinderen een warm hart toe te dragen? Voor aanschaf voor veel nuttige materialen zoals rolstoelen, spalken, medicijnen, ontwikkelingsmaterialen en bouwgereedschap voor een werkplaats voor dove jongeren?

Sinds 2010 richt Marianne van Helden zich op een van de pijlers vanuit het project Jedidja van Kimon. En om haar werk mogelijk te maken, heeft men een overheerlijke actie!

Bestellen

Verras (groot)moeder(s), of geniet zelf van de speciaal gedecoreerde middelgrote Rijssense speculaasharten à €7,50 per stuk. En help Marianne door zo snel mogelijk en uiterlijk zaterdag 1 mei de bestelling door te geven per e-mail: dickyhaase@kliksafe.nl of per telefoon: 0548-518986.

Op zaterdag 8 mei (vóór Moederdag) tussen 10:00 en 12:00 uur kan men de lekkernijen betalen en ophalen bij ‘Bakkerij Tijink’ (Roelf Bosmastraat 45) in Rijssen. Let op: het ophalen is aan de achterkant van de bakkerij aan de Kroonnweide. Heeft u algemene vragen of wilt u Marianne periodiek steunen, mail dan naar: marianne.guine.bissau@gmail.com. 

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden