<p>De kinderen van haar groep kwamen haar ophalen met een mooi versierde kar. Zelf waren de kinderen verkleed en lieten horen dat ze iets te vieren hadden.&nbsp;</p>

De kinderen van haar groep kwamen haar ophalen met een mooi versierde kar. Zelf waren de kinderen verkleed en lieten horen dat ze iets te vieren hadden. 

Jolanda Stevens 25 jaar in het onderwijs

Rijssen - Juf Jolanda Stevens viert deze week haar 25-jarig jubileum in het onderwijs. Haar loopbaan op de Johan Frisoschool startte al toen ze als vierjarige de kleuterschool binnenliep. Ze had vast niet gedacht dat ze zo lang aan deze school verbonden zou blijven. 

Tijdens de opleiding tot leerkracht heeft ze ook al een periode stage gelopen op deze school. En sinds april 1996 is ze als juf werkzaam. In al die jaren heeft ze voornamelijk lesgegeven aan groep 3. De groep waarin kinderen leren lezen, schrijven en rekenen. Ook haar jubileum viert ze in haar geliefde groep 3. 

Afgelopen maandag werd ze in het zonnetje gezet. Deze morgen mocht ze niet zelf naar school komen, maar moest ze geduldig afwachten wat de dag haar zou brengen. Op school aangekomen werd ze (met inachtneming van de coronamaatregelen) onthaald door de rest van de school. Iedereen stond haar op het plein op te wachten met versieringen. Onder het zingen van ‘Hiep hiep hoera voor onze juf Jolanda’ werd ze het plein op gereden. 

Directeur Petra Brouwer heette haar welkom op deze bijzondere dag. Het feestje werd in de klas voortgezet met cadeautjes en spelletjes. Natuurlijk werd er ook lekker gegeten en gedronken. Ook was er een schilderworkshop: een waterschilderij en een bloementuin zijn met de groep geschilderd.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden