Foto:
Zakelijk

Jumbo past winkelorganisatie aan

Rijssen -  “Wij hebben ons nieuwe winkelorganisatiemodel bekendgemaakt, waarmee we na de zomer starten. De plannen hiervoor zijn met de medewerkers gedeeld. Met deze organisatiewijziging kan Jumbo beter inspelen op de huidige en toekomstige wensen van de klant. We hebben de medewerkers meegenomen in wat de aanpassingen in de praktijk betekenen. Het uitgangspunt is dat er geen banen verdwijnen. De inhoud van een aantal functies zal wel veranderen, waarbij we sterk inzetten op talentontwikkeling. Verder komt een aantal functies te vervallen, waarvoor passende functies in de plaats komen. Medewerkers met een vast contract krijgen voorrang bij het solliciteren op een nieuwe functie.  

 Verder vergroten klanttevredenheid

Bij Jumbo geloven we erin dat boodschappen doen elke dag leuk kan zijn. We doen er alles aan om de klanttevredenheid te vergroten. Jumbo werkt daarom sinds 2018 aan aanpassingen voor een nieuw organisatiemodel voor haar winkels. We doen dit zorgvuldig en zoveel mogelijk op basis van praktijkonderzoek. We hebben de benodigde tijd genomen om te testen. De COR en de OR Filialen zijn vanaf het begin van dit proces nauw betrokken bij de plannen. De medezeggenschap heeft positief advies uitgebracht.

Medewerkers in hun kracht

 De nieuwe winkelorganisatie richten we zodanig in dat iedere medewerker nog beter in staat is om de klantbehoeften te overtreffen. De kerngedachte hierbij is dat we alle collega’s in de winkel in hun kracht willen zetten, zodat zij met trots en passie het Jumbo DNA voelen én kunnen uitdragen en de 7 Zekerheden en specialistische vakkennis goed in de praktijk kunnen brengen. Zo maken we het nog leuker voor de klant en kan Jumbo succesvol blijven groeien.”   

 Over Jumbo Supermarkten

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. In 1921 begonnen als groothandel en sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt naar inmiddels de tweede supermarktketen van Nederland. In 2019 kwamen daar de eerste winkels in België bij. Jumbo telt momenteel ruim 680 supermarkten, waaronder 8 Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via

Jumbo.com

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden