Fitnessen in buitenlucht

Bij sportschool Fit Industry aan de Daltonstraat in Rijssen, kun je nu fitnessen in de buitenlucht.

De fitnessbranche is ook zwaar getroffen door het coronavirus en moest afgelopen december voor de tweede keer de deuren sluiten.

Meteen na sluiting is men begonnen met het geven van online lessen. Met de versoepelingen begin dit jaar worden ook buiten trainingen gegeven.

Vorig jaar stond ook fitnessapparatuur buiten en dat was een groot succes. Leden kunnen op deze manier toch aan hun gezondheid werken, wat in deze tijd extra belangrijk is.

Sportschoolhouder Melanie Fidder: ‘’Wij hebben dit jaar vier grote tenten, waarvan twee gebruikt worden voor de fitness en twee voor smallgrouptrainingen voor elke leeftijd. Door de strenge maatregelen mogen wij maar in groepjes van vier training geven. Dat geldt ook voor de fitness. Hopelijk krijgen we gauw versoepeling, zodat we nog meer mensen kunnen laten sporten. Er zijn veel mensen die niet zonder begeleiding kunnen sporten en het sporten echt nodig hebben voor hun gezondheid. Vooral voor deze groep is het erg belangrijk dat we snel weer open kunnen.’’

Het fitnessen buiten kan de hele dag door maar wel op reservering en met in achtneming van de huidige RIVM-maatregelen.

www.fitindustry.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden