Dagbesteding Stadskwartier ZorgAccent zoekt vrijwillige chauffeurs en bijrijders

Rijssen - Dagbesteding Stadskwartier in Rijssen is op zoek naar vrijwillige chauffeurs en bijrijders die cliënten in de gemeente Rijssen-Holten wil vervoeren van en naar de dagbesteding Stadskwartier in Rijssen. Heeft u een geldig rijbewijs B en enige jaren rijervaring? Word dan vrijwillig chauffeur bij ZorgAccent of meld u aan als bijrijder.

Onmisbare schakel 

Als vrijwillige chauffeur of bijrijder haalt en brengt u met de bus van ZorgAccent cliënten van huis naar de dagbesteding en weer naar huis. Dit kan zowel ’s morgens als ’s middags zijn. U bepaalt zelf wanneer en hoe lang u zich als vrijwilliger wilt inzetten. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg van de cliënten van ZorgAccent en zijn inmiddels een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Dit is niet alleen fijn voor onze cliënten. Als vrijwilliger ontmoet u veel mensen en bent u van betekenis voor de wat meer hulpbehoevende medemens.

Meer informatie of afspraak maken?

Wilt u meer informatie of graag eens een kijkje nemen bij één van de locaties waar wij dagbesteding verzorgen? Wij nodigen u van harte uit voor een coronaproof kennismaking. Een overzicht vindt u op https://www.zorgaccent.nl/zorg-bij-u-in-de-buurt/

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden