20 jaar Hof van Twente: ‘Wat maakt jou trots?’

Markelo - Hof van Twente bestaat in september alweer 20 jaar en dat is reden voor een feestje! Komende week vraagt HofMarketing inwoners via sociale media om onder andere hun mooiste herinneringen, bijzondere ontmoetingen en favoriete plekken te delen.

Alle zes kernen en dertien buurtschappen hebben hun eigen karakter en bijzonderheden. Er is zoveel om trots op en dankbaar voor te zijn! Men roept iedereen op om te reageren en zo een verhaal te vertellen, zodat men samen 20 jaar Hof van Twente op een verrassende manier kan vieren.

Het begin van Hof van Twente

In 2001 werden Diepenheim, Goor, Markelo, Ambt Delden, Stad Delden en dertien buurtschappen (Achterhoek, de Ha, Herike-Elsen, Stokkum, Deldenerbroek/Deldeneresch, Azelo, Kerspel Goor, Dijkerhoek, Markelosebroek, Elsenerbroek, Wiene/Zeldam, Pothoek en Markvelde) samengevoegd tot één gemeente: Hof van Twente. Al deze verschillende kernen en buurtschappen hebben hun eigen karakter en bijzonderheden en dus ook een eigen verhaal.

Samenwerking

HofMarketing en gemeente Hof van Twente werken samen om 20 jaar Hof van Twente op een gepaste manier met inwoners te vieren in dit bijzondere jaar waar onder andere corona en de gevolgen van de cyberaanval een rol spelen.

Per mail of brief kan natuurlijk ook!

Heb je geen social media en wil je wel jouw verhaal vertellen? Mail dan naar info@hofmarketing.nl of schrijf een brief naar HofMarketing, Diepenheimseweg 1, 7471 LW Goor.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden