<p>Mickey en Mini zijn druk met het brengen van de kindermenu&#39;s.</p>

Mickey en Mini zijn druk met het brengen van de kindermenu's.

(Foto: Luke's Gastrobar & Lounge)
In de krant

Mickey en Mini brengen het eten

Bediend worden door Mini en Mickey Mouse, wat wil je nog meer? De twee Hollywoordfiguren brengen de kindermenu’s naar de auto vanuit Luke’s Gatrobar bij Lucky Rijssen. Ze nemen ook een mooie kleurplaat mee.

RIJSSEN - Marketingmedewerkster Michelle Tijhof vertelt dat de ’drive thru van het restaurant Luke’s Gastrobar & Lounge de komende tijd in het teken staat van de Amerikaanse filmstad. ‘’Dit thema blijft in elk geval nog in de maand april. Het concept slaat erg aan, vorige week stond er een wachtrij tot in de straat hierachter. Je merkt aan alles dat mensen er graag op uit trekken in deze coronatijd. Vooral jongeren; zij hebben niets te doen en hebben graag iets over voor een lekkere hap. Ze nemen het voor lief als ze een uur moeten wachten. Mensen kunnen van onze reguliere kaart kiezen uit donuts, wafels of freakshakes. Vooral in de eerste weken van onze actie waren ze niet aan te slepen. Deze menu’s hoef je niet te bestellen, je kan zo ons terrein oprijden met je auto en wordt dan in Hollywoodsfeer bediend, compleet met licht- en rookeffecten en flitsende beelden. De andere menu’s met Amerikaanse klassiekers zoals big fat burgers moet je bestellen.’’                                                                                        

Pop up restaurant

Michelle: ‘’Vorig jaar gingen we in het kader van de eerste lockdown helemaal dicht, zoals alle horeca. De vraag was wat we moesten doen. We openden vervolgens een pop up restaurant met terras, waarbij we zowel binnen als buiten gasten konden ontvangen. Maar toen later de horeca alsnog helemaal op slot moest, zijn we gestart met activiteiten die in het verlengde lagen van wat we al deden, met een hoog gehalte aan entertainment. Wij willen een feestje maken van afhalen. We hebben inmiddels diverse thema-activiteiten opgezet, zoals het Oktoberfest en Halloween en nu dus Hollywood. Als dit thema is afgelopen, heeft het zo’n twee maanden gedraaid en is het tijd voor iets nieuws. We weten nog niet wat.”

‘De menu’ s met Amerikaanse klassiekers moet je bestellen’

Livestreams

“Door corona lijden we uiteraard omzetverlies, maar onze afhaalservice maakt dit deels weer goed. Voor de klant is het goed om te merken dat ons familiebedrijf, dat al vanaf 1973 bestaat, nog steeds actief is. Voor onze medewerkers is het natuurlijk ook erg leuk dat ze weer iets te doen hebben en dat ze de gerechten in de keuken van het restaurant klaar kunnen maken. We denken er trouwens over om het restaurant definitief een plek te geven in ons bedrijf, zodat deze service ook na corona doorgaat. Inmiddels hebben we ook op een andere manier ingespeeld op de coronacrisis. Zo hebben we Studio8e gevormd, met een verwijzing naar ons adres aan de Morsweg. Vanuit deze ruimte zijn livestreams en onder meer Ik hou van Rijssen verzorgd en is er gelegenheid voor bedrijfsbijeenkomsten of kookworkshops.

Kijk ook op

www.lukesgastrobar.nl

Leo Polhuys
Freelancer
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden