Inzamelen gebruikt textiel

RIJSSEN – De Gereformeerde Gemeente Rijssen-West aan de Veeneslagen 107 in Rijssen houdt vrijdag 9 en zaterdag 10 april haar jaarlijkse inzamelingsactie van gebruikte kleding. Vanwege het uitbreken van het coronavirus mag men het textiel niet afhalen zoals men gewend is. Men kan het textiel wel brengen naar kerkplein Veeneslagen 107 waar de goederen worden ingezameld.

Jaarlijks gaat er nogal veel bruikbare kleding, en schoeisel en andere bruikbare middelen verloren in het afval of op een andere onbevredigde wijze. Om dit te voorkomen houdt de kerkelijke gemeenschap Rijssen-West op vrijdagavond 9 april een grote inzameling van nog bruikbare gedragen kleding en andere soorten van textiel. Met andere soorten textiel wordt bedoeld huishoudtextiel zoals gebruikte handdoeken, theedoeken, lakens, gordijnen, hoedjes, knuffels en T-shirts. Daarnaast wordt ook nog draagbaar schoeisel ( graag aan elkaar geknoopt ) ingezameld. Alle bijeengebrachte goederen die niet versleten zijnen schoeisel dat nog bruikbaar is, wordt een nieuwe bestemming gegeven. Men verzoekt vriendelijk de kleding en andere bovengenoemde spullen, die men graag kwijt wil te bewaren tot de betreffende vrijdag avond.

Alle ingezamelde kleding wordt voornamelijk voor diverse doeleinden hergebruikt. In andere delen van de wereld is men er blij mee. Daarom is het beslist niet de bedoeling oude, niet meer te gebruiken spullen in te leveren.

Betreffende goederen kan men dan ook op vrijdag 9 april vanaf 18.00 uur. Brengen naar kerkplein Rijssen-West Veenenslagen 107 Rijssen.

Het kan ook op zaterdagmorgen 10 april tot 12.00 uur nog afgeleverd worden op bovengenoemd adres.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden