Foto:
Zakelijk

Hollandse Dutz Dagen bij Oogwereld Jos

Holten - Tijdens de Hollandse Dutz dagen van dinsdag 6 tot en met zaterdag 10 april staat het Nederlandse merk Dutz centraal in de winkel bij Oogwereld Jos. Standaard hebben zij een grote collectie Dutz-brillen, maar op zaterdag 10 april is de gehele collectie in huis. De brillen zijn kleurrijk, fris, eigentijds en springen in het oog. Een montuurstyliste is enkele dagen aanwezig voor het geven van advies op kleur en stijl. Wie van 6 tot en met 10 april een complete Dutz-bril koopt, ontvangt een goodiebag cadeau.

Subtiele stijldetails staan voor de Dutz designers gelijk aan so Dutz! Van sprekende kleuren en oversized monturen tot subtiele retro stijlen. Briltrends verschuiven geleidelijk van de mini-monturen uit de jaren ‘90 naar extra grote monturen. Dutz combineert dit voorjaar minimalisme met draagbaar supersize: de jaren ‘70 en ‘80 geven vorm aan de nieuwe collectie. Dunne metalen monturen met oversized glazen, combineren vakkundig alle stijlvolle kenmerken van dit seizoen.

Het nostalgische gevoel van retromonturen blijft dit seizoen een rol spelen. Ronde brillen horen zo’n beetje bij het interieur van modeshows. Een beetje retro, een beetje dramatisch: niet voor niets zijn ze nog steeds toonaangevend in het straatbeeld. Dutz geeft ronde vormen een update met spannende ontwerpelementen in sprekende kleuren.

De vorm van het jaar is: elke vorm die een vleugje geometrie op de tafel brengt! De geometrische Dutz monturen met dikke of dunne randen en interessante vormen zoals achthoek, vijfhoek, zeshoek, vierkant en rechthoek, in gedurfde, heldere kleuren maken het totaal plaatje van de Dutz collectie compleet. Deze vormen zijn namelijk vrijwel voor elk gezicht geschikt omdat ze elementen combineren die zowel betrekking hebben op ronde als op vierkante glazen. In de Dutz collectie vindt u zowel klassiek uitgevoerd geometrische vormen als ook strakke, stoere en veelkleurige uitvoeringen.

Oogwereld Jos aan de Dorpsstraat 4 in Holten, nodigt iedereen graag uit om kennis te komen maken met de kleurrijke brillen collectie van Dutz. Ze verzoeken wel een afspraak te maken zodat de opticien en aanwezige montuurstyliste de volledige aandacht kunnen geven en ze de maatregelen en richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen. Een afspraak maken kan via de website en via 0548 363501.

www.oogwereld.nl

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden