Foto:

Dagbesteding Stadskwartier ZorgAccent zoekt vrijwillige chauffeur

Rijssen - Dagbesteding Stadskwartier in Rijssen is op zoek naar een vrijwillige chauffeur die cliënten in de gemeente Rijssen-Holten wil vervoeren van en naar de dagbesteding Stadskwartier in Rijssen. 

Heeft u een geldig rijbewijs B en enige jaren rijervaring? Word dan vrijwillig chauffeur bij ZorgAccent. Als chauffeur haalt u om 9.00 uur de eerste cliënten van huis en om 15.30 uur worden zij weer door u naar huis gebracht. Ophalen van de cliënten doet u altijd samen met een bijrijder/ chauffeur. In overleg is het mogelijk een enkele rit te rijden. Ook voor de bus gelden de coronamaatregelen van het RIVM. 

Onmisbare schakel

Als vrijwillige chauffeur haalt en brengt u met de bus van ZorgAccentcliënten van huis naar de dagbesteding en weer naar huis. Dit kan zowel ’s morgens als ’s middags zijn. U bepaalt zelf wanneer en hoe lang u zich als vrijwilliger wilt inzetten. 

Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg van de cliënten van ZorgAccent en zijn inmiddels een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Dit is niet alleen fijn voor de cliënten. Als vrijwilliger ontmoet u veel mensen en bent u van betekenis voor de wat meer hulpbehoevende medemens. 

Meer informatie of afspraak maken?

Neem contact op met Rita la Faille, begeleider bij dagbesteding Stadskwartier, tel. 06 25 45 40 56 of mail naar: ri.veldhuis@zorgaccent.nl 

Keertje meekijken?

Wilt u meer informatie of graag eens een kijkje nemen bij één van de locaties waar wij dagbesteding verzorgen? Wij nodigen u van harte uit voor een coronaproof kennismaking. Een overzicht vindt u op https://www.zorgaccent.nl/zorg-bij-u-in-de-buurt/  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden