Foto: Pixabay

Rijssense winkels openen met speciale actie

RIJSSEN – Alle winkels in Rijssen mogen vanaf woensdag 3 maart weer open. Wel moet er eerst een afspraak gemaakt worden bij de winkel die men wil bezoeken.

Uiteraard is men blij met deze versoepeling. Na meer dan tien weken dicht, staat de ondernemer en winkelpersoneel te springen om klanten weer te spreken. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om het contact niet geheel te verliezen met bezorgen, pick-up points, mailingen, social media.

20% (extra) korting op aankopen in centrum Rijssen

Het lokale kopen wil men nog eens extra belonen met een speciale actie. Vanaf woensdag 3 maart zijn er bij de Readshop en Cigo in Rijssen tijdelijk de Unlockdowncheques beschikbaar. De cheques moeten zorgen voor een lokale boost bij de winkels die aflopen maanden dicht waren. Met een mooie korting van maar liefst 20% biedt men Unlockdowncheques aan. Het gaat om drie waardes en alleen in te leveren bij de winkels die via de link winkeleninrijssen.nl/unlockdown te zien zijn.

Unlockdowncheque van € 100,- koop je voor slechts € 80,-

Unlockdowncheque van € 50,- koop je voor slechts € 40,-

Unlockdowncheque van € 25 koop je voor slechts € 20,-

De cheques zijn twee maanden geldig en er mag per klant voor maximaal € 500,- aan Unlockdowncheques worden gekocht. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij.

Deze actie is opgezet door Winkelen in Rijssen en met ondersteuning van de gemeente Rijssen-Holten.

Restanten

Bij veel winkels is er nog een grote voorraad uit het afgelopen seizoen die tegen hoge kortingen wordt aangeboden. Pak je kans en maak een afspraak met de winkel die je wilt bezoeken.

Nieuwe collecties

Uiteraard zijn er ook al veel nieuwe collecties geleverd bij de winkels. Ook daarvoor kun je een afspraak maken door te contacten met de winkel die je wilt bezoeken.

Reguliere openingstijden

De gebruikelijke openingstijden worden weer aangehouden door de meeste winkels, dus dagelijks van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur. De koopavond op donderdag is voorlopig nog steeds beperkt, mede vanwege de avondklok tot 20.00 uur.

Winkelen kan veilig

Aan de andere kant vindt men het jammer dat er is gekozen door het kabinet voor winkelen op afspraak. Voor de lockdown, tot half december, heeft men laten zien dat winkelen veilig kan. Uiteraard is dat nog steeds het doel om dit zo snel mogelijk te realiseren. Samen met de horeca wil men mensen graag weer een leuk uitje bieden. Het kan veilig en daar maken wij ons nog steeds hard voor.

Voor alle actuele info verwijzen we je naar: winkeleninrijssen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden