Kook mee met Jurgen en Remko the Healthy Chef | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


Foto:

Kook mee met Jurgen en Remko the Healthy Chef

Rijssen – Luke’s Gastrobar & lounge houdt donderdag 4 maart een livestream waarbij je vanaf huis, mee kan koken met Jurgen & Remko en nemen ze je mee in de Thaise keuken! De ingrediënten zijn al voor je verzameld, het enige wat je hoeft te doen is de box ophalen in Rijssen of Enschede en op 4 maart om 17:30 uur klaarstaan om samen met Jurgen & Remko een heerlijk en verrassend 3-gangen diner te bereiden.

In een box zitten alle ingrediënten om thuis een heerlijk 3-gangen diner te bereiden. Daarnaast vind je er ook uitgebreide kookinstructies zodat je deze tijdens de uitzending kunt meelezen, maar nog leuker: zodat je de gerechten ook vaker thuis kan maken!

Houd jij wel van koken, of juist helemaal niet? De gerechten die gemaakt worden zijn voor elk niveau. Je hoeft dus echt geen top-kok te zijn! De gerechten zijn makkelijk te maken, maar vooral vol van smaak en samengesteld met verse ingrediënten.

Via een livestream kun je op 4 maart, vanuit huis, meekoken en kun je tussendoor ook nog eens vragen stellen aan de chefs. Koken wordt op deze manier veel leuker en vooral gezelliger! Want één ding is zeker: het wordt gegarandeerd lachen met Jurgen en Remko!

Wie is Jurgen- Chef Luke’s Gastrobar en Lounge in Rijssen?

Jurgen is geboren en getogen in Enschede, of nou ja.. Glanerbrug. Vanaf zijn veertiende jaar stond hij al in de keuken van een bejaardenhuis te koken. Zijn wereld draait om goed eten en drinken. Een echte Bourgondiër! Door zijn liefde voor de diverse wereldkeukens en de diversiteit en mogelijkheden van smaken heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een all-round kok die je blijft verrassen. Van kookworkshops tot private dining en het ontwikkelen van smakelijke recepten, niets is te gek voor ”onze” Jurgen!

Wie is Remko – The Healthy Chef?

Remko is, net zoals Jurgen, geboren en getogen in Glanerbrug. Op zijn zestiende rolde hij de horeca in. Sinds drie jaar werkt Remko 8 maanden per jaar op Ibiza, van maart tot en met november. Als Private Healthy Chef verzorgt hij voor een bedrijf dat Yoga Retreats organiseert de gezonde voeding en workshops, maar ook is Remko regelmatig te vinden als Private Healthy Chef in de keukens van VIP’s op het eiland. Remko’s passie kent geen grenzen en een volgende stap is het schrijven van een boek!

De boxen zijn te bestellen op www.lukesgastrobar.nl of via 0548 – 215020 voor maar €24,95 en op te halen op donderdag 4 maart tussen 15:00 en 17:00 uur. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden