Zingen in de avond | Rijssen-Holtens Nieuwsblad

Zingen in de avond

Rijssen - Onder de naam ‘Zingen in de Avond’ werd in december een nieuw initiatief gestart. Met een kleine groep zangers en zangeressen, onder begeleiding van orgel en piano, worden bekende liederen ten gehore gebracht, met het doel om mensen te bemoedigen in deze bijzondere tijd. Tussen de liederen door is er ook ruimte voor een muzikaal intermezzo en een gedicht aansluitend bij het thema.

Men is dankbaar dat de eerdere zangavonden in december en januari door zovelen zijn bekeken en beluisterd en men wil dit initiatief daarom graag een maandelijks vervolg geven.

Telkens wordt de inhoud van de zangavond gebaseerd op een thema. De eerstvolgende avond heeft het thema Bidden meegekregen. Op 26 februari van 19.30 tot 20.15 uur is er een live uitzending vanuit De Hoeksteen.

De zangavond is te bekijken/ beluisteren via:

- kerktelefoon en kerk TV van Hervormd Rijssen

- YouTubekanaal Hervormd Rijssen

Programmaboekjes zullen worden rondgebracht in de verschillende verzorging en verpleeghuizen en ze zijn ook te downloaden via de website hervormdrijssen.nl, Facebook en de andere apps van Hervormd Rijssen. Op die manier kunt u niet alleen meeluisteren maar ook meezingen!
Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze avond mee te beleven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden