Jubilarissen Passage Enter en attentie voor de leden | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


Op de foto staan van links naar rechts Hendrika Hiltjesdam 40 jaar lid en Dientje de Wilde ook 40 jaar lid en Dini Klein Nagelvoort 50 jaar lid.
Op de foto staan van links naar rechts Hendrika Hiltjesdam 40 jaar lid en Dientje de Wilde ook 40 jaar lid en Dini Klein Nagelvoort 50 jaar lid. (Foto: Lia ter Maat)

Jubilarissen Passage Enter en attentie voor de leden

Enter - De leden van Passage christelijke plattelandsvrouwen vereniging Enter, werden deze week verrast met een mandje vitamines en een kaart met tekst om te laten weten en voelen dat ze ondanks Corona verbonden zijn.

Deze attentie is mede mogelijk gemaakt door de actie van “RaboClubSupport” en is samengesteld door de De Èchte Groenteman van Richard Tukkers. Deze attentie kregen alle leden omdat er nu al bijna een jaar geen samenkomsten mogelijk zijn door de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan.

In februari is er normaalgesproken de jaarvergadering waarbij de jubilarissen gehuldigd worden. Dit jaar zijn Dientje de Wilde en Hendrika Hiltjesdam 40 jaar lid. En Dini Klein Nagelvoort zelfs 50 jaar lid van Passage. Het bestuur hoopt dat ze dit jaar nog in de gelegenheid komt om dit samen met alle leden te vieren. De vitamines voor lichaam en geest werden door de bestuursleden bezorgd bij de leden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden