Bibliotheek online en telefonisch geopend | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


Een kijkje in de Bibliotheek Rijssen
Een kijkje in de Bibliotheek Rijssen (Foto: Mariet van de Maat)

Bibliotheek online en telefonisch geopend

Vanwege de coronamaatregelen is de bibliotheek op dit moment alleen beperkt geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Men kan wel gebruikmaken van e-books en luisterboeken.

Voor vragen over het gebruik hiervan en voor vragen die te maken hebben met het regelen van zaken met de overheid via de computer is er iedere werkochtend een telefonisch vragenuur van 10.00 tot 12.00 uur, telefoon 0548-513431.

Via de catalogus op de website van de bibliotheek kan men boeken reserveren. Deze boeken kunnen op woensdag en zaterdag opgehaald worden in de Bibliotheek Holten of Rijssen. De precieze tijden staan op de website.

In de online Bibliotheek zijn 33.000 e-books en honderden luisterboeken digitaal te leen op elk tijdstip van de dag voor leden van de bibliotheek. Je kunt ze lezen via een app op je telefoon of tablet of op een e-reader. Bibliotheekmedewerkers kunnen tijdens het vragenuur helpen met installeren en downloaden. Wie vragen heeft over het digitaal dingen regelen met de overheid kan ook terecht tijdens het telefonisch vragenuur. Bibliotheekmedewerkers kunnen helpen met bijvoorbeeld DigiD, rijbewijs of het maken van een afspraak met de gemeente.

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekrijssenholten.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden