Biochem Products uit Enter een van tien winnaars Oranje Handelsmissiefonds | Rijssen-Holtens Nieuwsblad

Biochem Products uit Enter een van tien winnaars Oranje Handelsmissiefonds

Enter - Biochem Products uit Enter is een van de tien winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds 2020. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert duurzame diervoeders met natuurlijke ingrediënten, die de diergezondheid en productiviteit op een duurzame manier verbeteren. Het innovatieve bedrijf wil graag uitbreiden naar Brazilië.

In tijden waarin hulp meer gewenst is dan ooit, krijgen de bedrijven een jaar lang ondersteuning bij het realiseren van hun exportambities. De winnaars zijn gekozen uit ruim tweehonderd inschrijvingen en geselecteerd op criteria zoals duurzaamheid, innovatie en de motivatie om te starten of uit te breiden in het buitenland.

Hulp bij internationaal zakendoen

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van evofenedex, EY, ING, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Deze partners helpen voor het zevende jaar op rij tien mkb-bedrijven met het uitbreiden van hun buitenlandse netwerk door hun ervaring en kennis op het gebied van internationaal zakendoen.

Prijzenpakket voor winnaars

Het fonds heeft al meer dan zeventig ondernemers ondersteund met een persoonlijk programma om voet aan de grond te krijgen in een gekozen exportland. Ook dit jaar ontvangen de winnaars een prijzenpakket, onder andere bestaande uit een-op-een-hulp van ambassades en (digitale) gesprekken met ambassadeurs, deelname aan een fysieke of digitale handelsmissie en een zakenpartnerscan. Vanwege de coronapandemie kan de ondersteuning indien nodig ook worden aangepast of uitgesteld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden