Rijbewijskeuringsbus coronaproof in verschillende plaatsen bij ZorgAccent | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


Foto:

Rijbewijskeuringsbus coronaproof in verschillende plaatsen bij ZorgAccent

Een medische keuring nodig voor het verlengen van het rijbewijs? Of is de gezondheidstoestand gewijzigd waardoor men opnieuw gekeurd moet worden?  

Dat kan vanaf februari bij ZorgAccent bij de woonzorglocaties: Het Wedervoort in Wierden, Stadskwartier in Rijssen, De Hoge Es in Nijverdal en locatie Krönnenzommer in Hellendoorn in de speciale ingerichte keuringsbus die coronaproof is gemaakt. In Almelo blijven de keuringen in het hoofdkantoor van ZorgAccent aan de Bellavistastraat 3.  

Maak tijdig een afspraak!  

ZorgAccent heeft een samenwerking met de Rijbewijskeuringsarts die landelijk de keuringen verzorgd. De keuringsartsen werken digitaal, voor een snellere aankomst van de verwijzing  (keuringsverslag), bij het CBR. De beoordeling en goedkeuring van de gezondheidsklaring door het CBR kan enkele maanden duren. 

Maak tijdig een afspraak voor de rijbewijskeuring!  Het advies is om vier tot zes maanden voor het aflopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. 

Meer informatie

Men kan informatie vinden op: www.zorgaccent.nl/zorgaccent-plus/rijbewijskeuring.  Men kan ook rechtstreeks bellen en een afspraak maken met het landelijke nummer: telefoon 036-720 09 11.  Zelf een data reserveren is mogelijk via de website van de Rijbewijskeuringsarts: www.rijbewijskeuringsarts.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden