[aangeboden door strass-paintings.nl] 365 dagen lente | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


Foto:
aangeboden door strass-paintings.nl

365 dagen lente

De wind waait rondom je huis, blaadjes vliegen alle kanten op en regen druppelt langs de ramen: het is herfst. Waar de één het liefst lekker door het bos loopt, zit de ander liever binnen met een kop thee en een goed boek op de bank. Op dit soort dagen ben je graag bezig, en wat is er nou leuker dan bezig zijn met een project waar je het hele jaar van kunt genieten?

Breng kleur in huis

Die donkere herfstdagen verdienen wel wat kleur, toch? Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen door wat nieuwe plantjes te kopen, of door een boeket met bloemen neer te zetten in de woonkamer. Bloemen in huis zorgen bijna altijd voor een prettige sfeer, alleen is het jammer dat ze na een tijdje hun pracht verliezen.

Diamond painting boeket

Creatievelingen opgelet: voor wie op zoek is naar een boeket dat 365 dagen per jaar mooi blijft, heeft strass-paintings precies wat je nodig hebt. Hier vind je complete diamond painting pakketten in alle soorten en maten, met afbeeldingen van onder andere betoverende boeketten en prachtige bloemenvelden. Een diamond painting bloemen pakket is leuk om te geven, én om te krijgen. Je bent er urenlang zoet mee en zorgt ook nog eens voor nieuwe decoratie thuis.

Wat is diamond painting?

Diamond painting is dé ideale hobby voor jong en oud. Door het plakken van facet geslepen steentjes op een harslaag creëer je je eigen kunstwerk, wat je vervolgens kunt ophangen om dagenlang van te genieten. De slijping van de steentjes zorgt voor weerkaatsing van het licht uit de omgeving, waardoor er een lichte glinstering ontstaat. Met een diamond painting hoef je geen bloemist te zijn om een fantastisch boeket in huis te halen, je kan het namelijk gewoon zelf.

Nieuwe hobby

Met diamond painting kom je helemaal tot rust. Eventjes de stress van de dag aan de kant zetten, en lekker aan het werk met een painting. Of je nou kiest voor een grote of een kleine; plezier heb je altijd, zeker met een mooi eindresultaat aan de muur.

Kortom, pak in plaats van een boek een diamond painting erbij, zet een kopje thee klaar, en painten maar! Wie weet heb je zojuist een nieuwe hobby gevonden. Pas op: het kan verslavend zijn.

Meer berichten