Foto: Pixabay

Maak kerstkaart voor inwoner Rijssen-Holten

Rijssen/ Holten - ViaVie Welzijn wil inwoners van Rijssen en Holten rondom de kersttijd gaan verrassen met een mooie kerstkaart. Daarom start men met een kaartenactie waarbij men een andere inwoner kan verrassen met een kerstkaart. 

Misschien is men wel creatief genoeg om zelf een prachtige kerstkaart te maken? Men kan deze kaart ook voorzien van een nieuwjaarswens voor het komende jaar 2021. De kaarten kan men, het liefst voorzien van uw naam, ongefrankeerd inleveren in Holten bij ViaVie Welzijn aan de Smidsbelt 6 (brievenbus van het Kulturhus) en in Rijssen in de brievenbus bij ViaVie Welzijn aan de Rozengaarde 75a.

ViaVie Welzijn zorgt ervoor dat de kaarten op de mat vallen bij mensen die wel een opkikkertje kunnen gebruiken. U neemt graag vast even de tijd om een kerstkaart te schrijven en of te maken. Kleine moeite, maar een groot gebaar: samen zijn we er voor elkaar!

Voor vragen of informatie kan men ViaVie Welzijn dagelijks telefonisch bereiken van 8.30 tot 12.00 uur op 0548 - 362755.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden