Gospelgroep Promises zingt even niet op 1,5 meter

Rijssen - Zingen in deze crisistijd, tot voor kort mocht de groep nog zingen op anderhalve meter, maar sinds afgelopen maandag is het ook voor Gospelgroep Promises tijdelijk niet mogelijk. 

Op de maandagavond stelt de Open Hof normaliter haar kerkzaal beschikbaar voor de muzikale klanken van de gospelgroep, maar wegens de aangescherpte RIVM-richtlijnen zal dit tijdelijk niet gaan, de groep hoopt op korte termijn de draad weer op te kunnen pakken.

Promises heeft momenteel een tekort aan heren, zowel bassen als tenoren zijn meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Achter de schermen is Promises bezig met het opzetten van een geheel nieuw project. Het perfecte moment om in te stromen!

Daarnaast is de jaarlijkse Hartjesactie weer in volle gang! Met de verkoop van Rijssens speculaashartjes van Bakkerij Tijink, hoopt de groep de financiële situatie een beetje op orde te houden. De hartjes zijn tot 22 oktober te bestellen via Facebook of per mail. De bezorging is in de laatste week van oktober.

Houdt u van zingen en bent u geïnteresseerd in een kijkje tijdens een van de repetities, neem dan contact op. Gospelgroep Promises repeteert op de maandagavond vanaf 19.30 uur in de Open Hof. Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Promises of neem een kijkje op haar website: www.gospelgroep-promises.nl.

Meer berichten