Foto:

Adee Keukens erkend als exclusief NEFF MasterPartner

RIJSSEN - Adee Keukens , onderdeel van DB KeukenGroep, heeft op 3 september opnieuw de exclusieve titel NEFF MasterPartner ontvangenAdee Keukens is een van de weinige keukenspecialisten die in aanmerking komvoor deze status. 

NEFF verleent de prestigieuze erkenning uitsluitend aan keukenretailers die aan de hoge eisen voldoen van het vernieuwde NEFF MasterPartner programma. Alle acht vestigingen van DB KeukenGroep hebben de titel behaald.

“Wij zijn trots op onze titel als NEFF MasterPartner. Het is het bewijs dat onze vestigingen een inspiratiebron zijn voor klanten die zich oriënteren op de aankoop van NEFF keukenapparatuur,” zegt Aart de Bruin, directeur van DB KeukenGroep.

Als NEFF MasterPartner biedt Adee Keukens een aantal unieke voordelen aan klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken met hoogwaardige keukenapparatuur. Zo heeft Adee Keukens een zeer brede collectie NEFF apparaten. De verkoopadviseurs doorlopen regelmatig trainingen om perfect op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij NEFF zodat ze klanten perfect kunnen adviseren. Als NEFF MasterPartner biedt Adee Keukens ook regelmatig acties aan met NEFF keukenapparaten.

In de showroom staat een inspirerende belevingskeuken met NEFF keukenapparatuur gepresenteerd. Showroombezoekers kunnen hier de unieke technologie, het enorme gebruiksgemak en superieure designs van NEFF ervaren. Tijdens gezellige live cooking events demonstreren NEFF topkoks regelmatig de apparatuur van de compleet uitgeruste keuken en trakteren ze showroombezoekers op smaakvolle gerechtjes.

“De erkenning als NEFF MasterPartner illustreert de sterke relatie die DB KeukenGroep heeft met NEFF. We hebben een passie voor dit merk en zijn perfect thuis in de vele toepassingen van deze veelzijdige keukenapparaten. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze jarenlang alle service zullen ontvangen op hun apparaten,” zegt De Bruin.

Kijk op dbkeukens.nl/keukens/neff of bezoek Adee Keukens. Meer informatie over DB KeukenGroep op www.dbkeukens.nl.

Meer berichten