• Alles
  • (2)
    Fiets-Wandeltocht
  • (1)
    Natuur
  • (3)
    Cursus-Workshop

SeniorWebcursus Windows 10 in Bibliotheek Rijssen

maandag 25 november 19:30 uur

Foto: De Bibliotheek

Windows 7 krijgt vanaf begin volgend jaar geen update meer. Het is dus verstandig om over te stappen naar Windows 10. Johan Hek van SeniorWeb legt in drie bijeenkomsten in de Bibliotheek Rijssen uit hoe Windows 10 werkt. De eerste bijeenkomst is op maandag 25 november om 19.30 uur.

Wie eerder werkte met Windows 8.1, 8 of 7 zal merken dat er nog veel hetzelfde is gebleven in Windows 10, maar dat bijvoorbeeld de vormgeving van programma's iets gewijzigd is en men knoppen soms op een andere plaats in het venster terugvindt. Het is even wennen, maar deze cursus helpt op weg.

De cursus bestaat uit drie lessen en er wordt gebruik gemaakt van het boek Snel kennismaken met Windows 10 van Visual Steps. Deelnemers kunnen werken op hun eigen laptop.

Aanmelden kan tot en met donderdag 14 november op www.bibliotheekrijssenholten.nl/agenda of telefonisch: 0548-513431. Er is plaats voor maximaal zes deelnemers, als er minder dan drie aanmeldingen zijn gaat de cursus helaas niet door. Je bent ook welkom als je nog geen senior bent.

Leden van de Bibliotheek en van SeniorWeb betalen € 15, niet-leden € 22,50 voor de lessen. De Bibliotheek bestelt het boek voor alle deelnemers en kost € 13,99.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Rijssen
Rijssen
Kerkstraat 4