• Alles
  • (1)
    Algemeen

Kerstdiner voor mensen met weinig sociale contacten

woensdag 18 december 18:30 t/m 21:30 uur

Foto: Pixabay

Bent u iemand die weinig contacten heeft, voelt u zich eenzaam en zou u het fijn vinden om met anderen van een heerlijk kerstbuffet te genieten?

Dat kan, want op woensdag 18 december van 18.30 tot 21.30 uur wordt er een kerstdiner gehouden in brasserie De Passage in Rijssen, speciaal voor mensen in de gemeente Rijssen-Holten met weinig of geen sociale contacten. Men geeft graag een onbezorgde avond waarbij men kan genieten van de mensen om u heen, heerlijk eten en muzikale omlijsting van een koor.

Ook echtparen van wie de één mantelzorger is van de ander zijn welkom, zodat men ook als echtpaar kan genieten van een avondje weg.

Is men niet in staat om zelfstandig te komen, dan kan men van huis worden opgehaald en wordt men ook weer teruggebracht.

Kosten: niets, de avond wordt gratis aangeboden!

Opgeven: men kan zich tot 1 december opgeven bij Jeanet Geerling, telefoon 06-38612034 of door een -mail te sturen naar: kerstdinerrijssenholten@gmail.com

Men heeft plek voor tachtig personen dus wacht niet te lang met opgeven. Op de hoogte blijven? Neem dan een kijkje op Facebookpagina (Het Kerstdiner).Foto: Geke Pluimers
deel deze activiteit

Locatie

Brasserie De Passage
Rijssen
Hogepad 1-100
7462TA


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.