• Alles
  • (2)
    Fiets-Wandeltocht
  • (1)
    Natuur
  • (3)
    Cursus-Workshop

Jubileumconcert De Fanfare Markelo

zaterdag 9 november 20:00 uur

Stefan Kemper

Op zaterdagavond 9 november geeft muziekvereniging De Fanfare Markelo een jubileumconcert ter ere van haar 85e verjaardag. Het concert in de grote zaal van Grandcafé De Kroon begint om 20:00 uur en heeft als thema: 'De Fanfare in Concert'.

Dit concert is de afsluiting van een succesvol jubileumjaar, waarvan het reünieconcert op 6 april, Proef Muziek op 19 mei en het Jeugdweekend van 21 en 22 september de andere hoogtepunten waren.

De fanfare treedt die avond in al zijn geledingen voor het voetlicht, maar u kunt ook genieten van een optreden van Erwin Nijhof. Erwin is een singer/songwriter woonachtig in Heeten. Bekend is hij van zijn deelname aan het talentenprogramma 'The Voice of Holland' waar hij in de finale als derde eindigde. In 1996 viel zijn band "Prodigal Sons" uiteen en ging Erwin solo verder als Erwin Nyhoff. Hij treedt deze avond op als soloartiest, maar zal ook samen met het fanfareorkest enkele evergreens uit de popmuziek laten horen. De entree is zoals gewoonlijk gratis, maar voor dit concert dient u wel te beschikken over een toegangskaart.

Deze zijn af te halen bij Grandcafé De Kroon, Taets van Amerongenstraat 15 in Markelo.


deel deze activiteit