• Alles
  • (1)
    Algemeen

Inschrijving Sans-Online-crossloop

zaterdag 9 november 13:00 uur

Foto: eigen foto

Op de atletiekbaan AV Rijssen wordt zaterdag 9 november vanaf 13.00 uur de Sans-Online-crossloop gehouden. Deze wedstrijd rondom het bosgebied van de Rijsserberg is onderdeel van het ZorgSaam-SNS-crosscircuit dat al weer voor de 22e keer wordt georganiseerd.

Start en finish zijn op de atletiekbaan van AV-Rijssen. Loop mee en geniet van de gezellige sfeer, het prachtige parcours en de uitstekende organisatie.

De afstanden variëren van 1,5 km tot 10 km, voor iedereen een passende uitdaging. Zo kan iedereen meedoen: jong en oud, beginners en ervaren lopers, wedstrijdlopers en recreanten. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 4 ronden, met doorkomsten op de atletiek baan. Vorig jaar stonden er ruim vijfhonderd lopers aan de start.

Ook aan de veiligheid is gedacht. De parcoursbouwers hebben het gehele parcours weer bladvrij gemaakt, zodat men kan zien waar men loopt.

Dankzij verschillende sponsoren heeft men de inschrijfkosten laag kunnen houden. Ook krijgen alle deelnemers van 1,5 km een medaille. De overige deelnemers krijgen als aandenken een goodiebag.

Na afloop kan er gedoucht worden bij Sportclub en is er nog een stand van ZorgSaam aanwezig waar u informatie kunt krijgen over loopartikelen en ook artikelen tegen leuke scherpe prijzen kunt kopen.

De voorinschrijvingen gaan als een trein. Mocht je verzekerd zijn van een startnummer schrijf je dan voor donderdag 7 november online in via www.hetcrosscircuit.nl. Na-inschrijving is ook mogelijk, op de wedstrijddag tot 30 minuten voor de start.


deel deze activiteit

Locatie

AV Rijssen
Rijssen
Arend Baanstraat 107