• Alles
  • (1)
    Algemeen

Burgemeester gaat voor in kerkdienst

zondag 17 november 18:30 uur

Foto:

Burgemeester Arco Hofland gaat zondagavond 17 november voor in de jeugddienst in de Open Hof met het thema BBTY.

De dienst staat geheel in het teken van de slogan "bbty" oftewel bring back the youth. Zowel in de gemeente Rijssen-Holten als in de kerk een actueel thema.

Arco Hofland zal op geheel eigen wijze benadrukken waarom het zo belangrijk is dat de jeugd de wereld intrekt en op onderzoek uitgaat, maar uiteindelijk hun kennis en ervaring deelt met het thuisfront. "Ze dragen een schat aan kennis en ervaring bij zich, daar kunnen de ouderen nog veel van leren" aldus de burgemeester.

De muzikale invulling wordt gedaan door het Enterse duo Daan en Renske te Hove. Zij weten als geen ander muziek tot een hoger niveau te tillen. Ben je ook nieuwsgierig naar wat de burgemeester te vertellen heeft aan en over de jeugd? Kom dan zondagavond naar de Open Hof aan de Stationsdwarsweg 4 in Rijssen. De deuren gaan open om 18.30 uur, de dienst begint om 19.00 uur. De toegang is vrij, er wordt wel gecollecteerd. Iedereen is welkom, jong en oud. Na de dienst is er tijd voor de nodige "koffiepraat" met de burgemeester en de leden van de jeugddienstcommissie van de Open Hof.


deel deze activiteit

Locatie

Open Hof
Rijssen
Stationsdwarsweg 2
7461at


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.