• Alles
  • (1)
    Overig
  • (1)
    Natuur
  • (3)
    Cursus-Workshop

Spinningmarathon Rijssen voor KiKa

zaterdag 18 januari 9:00 t/m 16:30 uur

Na drie succesvolle edities van de Spinningmarathon Rijssen wordt zaterdag 18 januari de vierde editie van dit evenement gehouden in Lucky Rijssen.

Jaarlijks wordt er met de Spinningmarathon geld ingezameld voor een goed doel. Deze keer komt de opbrengst ten goede aan Stichting KiKa, een stichting die zich inzet voor kinderen met kanker. Door middel van vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinkderkanker streeft Stichting KiKa naar het verminderen van pijn, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd voor kinderen met kanker. Elke dag sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit moet en kan anders. 

Medeorganisatoren van de Spinningmarathon Rijssen Edwin en Karin Seppenwoolde voelen zich zeer verbonden met dit doel en zijn dankbaar dat deze vierde editie in het teken van Stichting KiKa staat. Hun dochter Fay (nu 7 jaar) kreeg in 2014 de diagnose leukemie. Een heftige periode met behandelingen en chemotherapie volgde. Gelukkig is Fay nu gezond en bijna vijf jaar kankervrij. Om dit te vieren en om meer kinderen met kanker een gezonde toekomst te bieden, wil de familie Seppenwoolde zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting KiKa.

De Spinningmarathon Rijssen houden zij samen met Lucky Rijssen, Raab Karcher, ReCreate en Trisport Rijssen.


deel deze activiteit

Locatie

Lucky Rijssen
Rijssen
MorswegHet lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden